Goedkoop Eiken Houten Vloerdelen kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope eiken houten vloerplanken. De vloerplanken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit eiken houten vloerdelen in ons vloerdelen assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Eiken Houten Vloerdelen

Eiken plank massieve vloerplank

Massief eiken vloerdelen van 18x150mm (1,8x15cm). Deze nette massief eiken planken zijn gedroogd en hebben aan 4 kanten veer en groef. Wij hebben hier ook nog eventueel andere breedtes van liggen. Deze planken worden gebruikt om vloeren mee te leggen.

Bel ons
Eiken Houten Vloerdelen

Eiken houten duo plank 12cm br. werkend

Eiken duo planken 120mm breed werkend (12cm). Zeer nette droge duo planken van 12cm breed. Deze planken zijn voorzien van 4 kanten veer en groef. Deze plank heeft een toplaag van 6mm eiken en dan 12mm multiplex. Deze planken zijn ideaal voor binnen vloeren.

Bel ons
Eiken Houten Vloerdelen

Eiken plank duo plank 14cm br. werkend

Eiken duo planken 140mm breed werkend (14cm). Zeer nette droge duo planken van 14cm breed. Deze planken zijn voorzien van 4 kanten veer en groef. Deze plank heeft een toplaag van 6mm eiken en dan 12mm multiplex. Deze planken zijn ideaal voor binnen vloeren.

Bel ons
Eiken Houten Vloerdelen

Eiken plank duo plank 17cm br. werkend

Eiken duo planken 170mm breed werkend (17cm). Zeer nette droge duo planken van 17cm breed. Deze planken zijn voorzien van 4 kanten veer en groef. Deze plank heeft een toplaag van 6mm eiken en dan 12mm multiplex. Deze planken zijn ideaal voor binnen vloeren.

Bel ons
Eiken Houten Vloerdelen

Eiken plank duoplank 23cm br. werkend

Eiken duo planken 230mm breed werkend (23cm). Zeer nette droge duo planken van 23cm breed. Deze planken zijn voorzien van 4 kanten veer en groef. Deze plank heeft een toplaag van 6mm eiken en dan 12mm multiplex. Deze planken zijn ideaal voor binnen vloeren.

Bel ons