Skip to main content

Het Beste Tuinhout Assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten tuinhout van geïmpregneerd tot hardhout. Het geïmpregneerde hout wordt meestal gebruikt voor schuurtjes, carports, schuttingen, etc. Geïmpregneerd hout, of verduurzaamd hout, is hout dat door toepassing van een verduurzamingsmiddel langdurig wordt beschermd tegen aantasting door schimmel, insecten en bacteriën. Dit wordt meestal toegepast op hout wat van nature minder duurzaam is zoals vuren.

Tuinhout geïmpregneerde balken

Verschillende soorten geïmpregneerde balken van staanders tot liggers. Het voordeel van geïmpregneerd hout is dat de levensduur beter is tegenover gewoon onbehandeld vuren.

Tuinhout geïmpregneerde planken

Verschillende soorten geïmpregneerde planken op voorraad voor het maken van schuttingen tot afscheidingen in een wei of boeiboorden van een overkapping tot wandbetimmering. Het voordeel van geïmpregneerd hout is dat door het impregneren de levensduur van het hout verbeterd wordt ten opzichte van onbehandeld vuren.

Tuinhout Zweeds rabat

Nette Zweeds rabat planken met een dikte van 1,2 cm aan de dunne kant en 2,8 aan de dikste kant. Doordat deze planken taps lopen loopt het water er goed vanaf en krijgt u een mooie afgetimmerde wand. Deze planken werken bij ons allemaal 17,5 cm. Eventueel hebben wij hier ook verschillende kleuren beits voor.

Tuinhout schuttingplanken

Schuttingplanken gebruiken ze zoals de naam al zegt voor het maken van schuttingen. Doordat de meeste planken bij ons 1,8 dik zijn krijgt u een degelijke schutting. Eventueel kunnen wij op bestelling de delen ook voor u in elkaar schroeven.

Tuinhout schuttingpanelen

Wij kunnen op bestelling schuttingpanelen maken naar wens. We kunnen schuttingen maken van geïmpregneerd hout, douglas hout en hardhout.

Tuinhout vlonderplanken

Grote voorraad vlonderplanken liggen met verschillende soorten reliëfjes erin, van een grove tot een fijn reliëf en van Douglas tot hardhout. Alles ideaal voor uw vlonder te maken.