De beste vloerdelen en vlonderplanken liggen voor je klaar

Grote voorraad verschillende soorten vlonderplanken. Vlonderplanken in verschillende diktes en houtsoorten. Meestal worden onderlegbalken van dezelfde houtsoort gebruikt voor onder de vlonders. Dit zorgt ervoor dat de onderlegbalken niet eerder rot zijn als je vlonder of andersom.

Douglas Vlonderplanken

Grote voorraad Douglas vlonderplanken. grote voorraad nette Douglas vlonderplanken met een fijne of grove ribbel. deze planken gebruiken ze om vlonders van te maken.

Geïmpregneerde Vlonderplanken

Grote voorraad geïmpregneerde vlonderplanken. Nette geimpregneerde vlonderplanken voor vlonders die buiten in het weer liggen. Door het impregneren van de vlonderplanken zijn de planken beter bestand tegen het weer dan planken die niet geïmpregneerd zijn. (behalve hardhout)

Hardhouten Vlonderplanken

Grote voorraad nette hardhouten vlonderplanken. Hardhout vlonderplanken met een duurzaamheidsklasse 1. dit wil zeggen dat de planken zeer duurzaam zijn.We hebben mandioquera op voorraad. Mandioquera heeft een geelachtig/lichtbeige kleur.

Terrapine Vlonderplanken

Terrapine (voorheen bekend als durapine) is een houtsoort uit nieuw zeeland. Dit hout heeft een egale kleur en een gemiddelde dichtheid structuur. Deze planken (radiata pine) zijn vrij van gebreken ( geen noest uitval, harszakken etc.). deze planken zijn door en door verduurzaamd waardoor de levensduur langer is als gewoon geïmpregneerde vlonderplanken of douglas vlonderplanken.

Lariks Vlonderplanken

Grote voorraad lariks vlonderplanken. lariks is de duurzaamste zachthoutsoort van west Europa. Lariks word vaak toegepast als vervanging van geïmpregneerde vlonderplanken. lariks heeft een rood/bruine kleur