Het Diversen Assortiment

Composiet planken

Een composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit verschillende componenten. Vaak worden hiermee vezelversterkte kunststoffen bedoeld. De vezels zorgen voor het overbrengen van trekkrachten en de matrix (vaak een kunststof) houdt de vezels samen en zorgt voor het overbrengen van drukkrachten en schuifspanningen

Houtpellet korrels

Pellet korrels voor een pelletkachel.

Keralit

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Khaya Mahonie

Khaya mahonie heeft versgezaagd een roze kleur die verandert in roodbruin. Het hout kan mooie glanzende tekeningen vertonen veroorzaakt door de kruisdraad. kruisdraad betekend dat de draad van het hout regelmatig wisselt van linksom naar rechtsom.

Kozijnpaketten

Kant en klare kozijnpakketten voor binnen en buiten gebruik.

Meranti

Meranti kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden toegepast. Zo wordt het veel gebruikt voor kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding, maar ook als traptreden in trappenhuizen.

Plinten

Verschillende soorten plinten leverbaar van lage tot hoge plinten.

Red Cedar rabatdelen

Western red cedar staat bekend om de grote kleurvariatie die het verse hout kan vertonen. Licht geelbruin, rozebruin, zalmkleurig en chocoladeachtig bruin gekleurd hout komt voor. Het donkere hout komt meestal uit het centrale deel van de stam en het lichter getinte meer van de buitenzijde.