Skip to main content

Goedkoop Tuinhout Zweeds Rabat kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope tuinhouten zweedse rabatdelen. De zweedse rabatdelen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit tuinhouten zweedse rabatdelen in ons tuinhout assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Tuinhouten Zweedse Rabatdelen

Douglas planken Zweeds rabat 1,2/2,8x17,5cm werkend

Douglas Zweeds rabat 12/28x175mm werkend (1,2/2,8x17,5cm). Deze Zweeds rabat delen (ook wel potdeksel planken genoemd) zijn taps lopende planken met aan de onderkant 2,8cm en aan de bovenkant 1,2cm. Doordat er in deze planken een inkeping zit vallen ze mooi over elkaar heen en houden ze een werkbreedte van 17,5cm over. Douglas Zweeds rabat wordt meestal gebruikt als bekleding van een muur, schutting of om wanden te maken bij een overkapping.

Bel ons
Tuinhouten Zweedse Rabatdelen

Geïmpregneerd Zweeds rabat zwart 1,2/2,8 x 17,5cm werkend

Geïmpregneerd Zweeds rabat 12/28mm x 175mm breed werkend (1,2/2,8 x 17,5cm). Deze Zweeds rabat delen (ook wel potdeksel planken genoemd) zijn taps lopende planken met aan de onderkant 2,8cm en aan de bovenkant 1,2cm. Doordat er in deze planken een inkeping zit vallen ze mooi over elkaar heen en houden ze een werkbreedte van 17,5cm over. Deze planken zijn eerst geïmpregneerd en daarna 2x zwart gespoten. Door deze bewerking hebben deze planken een langere levensduur als gewone geïmpregneerde planken of planken die maar 1x zwart gemaakt zijn. Deze planken worden meestal gebruikt voor het aftimmeren van wanden, schuttingen en overkappingen.

Bel ons