Goedkoop Zetwerk kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkoop Zetwerk. Het zetwerk dat wij leveren is van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over onze hoge kwaliteit zetwerk in ons Dakbedekking assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Zetwerk

Nokken

Grote voorraad vlakke platen waar wij nokken uit kunnen zetten. Standaard nemen de klanten meestal 14x14 cm incl. 2x omzetting van de buitenkanten voor en nette afwerking. Wij maken alles zelf dus als u een andere maat wil hebben is dat geen probleem.

Bel ons
Zetwerk

Windveren

Grote voorraad vlakke platen waar wij windveren uit kunnen zetten. Standaard nemen de klanten meestal 14x14 cm incl. 2x omzetting van de buitenkanten voor en nette afwerking. Wij maken alles zelf dus als u een andere maat wil hebben is dat geen probleem.

Bel ons
Zetwerk

Kielgoot

Grote voorraad vlakke platen waar wij kielgoten uit kunnen zetten. Standaard nemen de klanten meestal 14x14 cm incl. 2x omzetting van de buitenkanten voor en nette afwerking. Wij maken alles zelf dus als u een andere maat wil hebben is dat geen probleem.

Bel ons
Zetwerk

Lekdorpel

Grote voorraad vlakke platen waar wij lekdorpels uit kunnen zetten. Deze kunnen wij op elk gewenste maat maken, waardoor ze bij elk damwand profiel passend kunnen worden.

Bel ons
Zetwerk

Speciale maten

Grote voorraad vlakke platen waar wij elk gewenst profiel uit kunnen zetten.

Bel ons