Goedkoop Hardhouten Vlonderplanken kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope hardhouten vlonderplanken. De vlonderplanken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit hardhouten vlonderplanken in ons vlonderplanken assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Hardhout vlonderplank

Hardhout vlonderplank keruing 2,8x14,5cm

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons
Hardhout vlonderplank

Hardhout vlonderplank keruing 2,8x18,5cm

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x185mm (2,8x18,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons