Goedkoop Douglas Vlonderplanken kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope douglas vlonderplanken. De vlonderplanken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit Douglas vlonderplanken in ons vlonderplanken assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Douglas Vlonderplanken

Douglas vlonderplanken fijne ribbel 2,8x14,5

Douglas vlonderplanken fijne ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel. Deze fijne ribbel zorgt ervoor dat de planken makkelijk schoon te houden zijn en toch nog grip hebben. Douglas vlonder planken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons
Douglas Vlonderplanken

Douglas vlonderplanken grove ribbel 2,8x14,5

Douglas vlonderplanken grove ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een grove ribbel erin. Door deze grove ribbel heeft u meer grip in de plank als met een fijne ribbel maar is hij iets lastiger schoon te houden. Douglas vlonderplanken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons