Skip to main content

Goedkoop Tuinhouten Vlonderplanken kopen

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope tuinhouten vlonderplanken. De vlonderplanken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit tuinhouten vlonderplanken in ons tuinhout assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Tuinhouten Vlonderplanken

Douglas vlonderplanken grove ribbel 2,5x14,5cm

Douglas vlonderplanken grove ribbel 28x145mm (2,5x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een grove ribbel erin. Door deze grove ribbel heeft u meer grip in de plank als met een fijne ribbel maar is hij iets lastiger schoon te houden. Douglas vlonderplanken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons
Tuinhouten Vlonderplanken

Lariks vlonderplanken 2,1x9,5cm

Lariks vlonderplanken met een fijne ribbel 21x95mm (2,1x9,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Deze fijne ribbel zorgt ervoor dat de planken makkelijk schoon te houden zijn en toch nog grip hebben. Lariks vlonderplanken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons
Tuinhouten Vlonderplanken

Lariks vlonderplanken 2,1x14,5cm

Lariks vlonderplanken met een grove en fijne ribbel 21x145mm (2,1x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een grove en fijne ribbel erin. Met de grove ribbel heeft u iets meer grip en de fijne is weer iets makkelijker schoonmaken. Lariks vlonderplanken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons
Tuinhouten Vlonderplanken

Geïmpregneerde vlonderplanken 2,8x14,5cm

Geïmpregneerde vlonderplanken met een grove ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een grove ribbel erin. Door deze grove ribbel heeft u meer grip in de plank als met een fijne ribbel maar is hij iets lastiger schoon te houden. Geïmpregneerde vlonderplanken worden meestal toegepast bij veranda’s, terrassen of overkappingen.

Bel ons
Tuinhout Vlonderplanken

Hardhouten vlonderplank Keruing 2,8x14,5cm

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons
Tuinhout Vlonderplanken

Hardhouten vlonderplank Keruing 2,8x18,5

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x185mm (2,8x18,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons