Skip to main content

Goedkoop Tuinhout Schuttingpanelen kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope tuinhouten schuttingpanelen. De schuttingpanelen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit tuinhouten schuttingpanelen in ons tuinhout assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Tuinhouten Schuttingpanelen

Geïmpregneerde schuttingpanelen op maat gemaakt

Wij kunnen geïmpregneerde schuttingpanelen maken op elk gewenste maat. Deze maken wij van onze schuttingplanken en gebruiken hierbij rvs-schroeven van 4x35 om ze vast te maken. Tijdens het maken houden wij er rekening mee dat er niet te veel ruimte tussen de planken zit zodat je er niet zo makkelijk doorheen kan kijken. Meestal zijn de panelen 180cm x180cm maar ze kunnen ook groter of kleiner zijn.

Bel ons
Tuinhouten Schuttingpanelen

Douglas schuttingpanelen op maat gemaakt

Wij kunnen douglas schutting panelen maken op elk gewenste maat. Deze maken wij van de douglas schuttingplanken en gebruiken hierbij woodpecker schroeven van 4x30 om ze vast te maken. Tijdens het maken van de panelen houden wij er rekening mee dat er niet te veel ruimte tussen de planken zit zodat je er niet makkelijk doorheen kan kijken. Meestal zijn de panelen 180x180cm maar ze kunnen ook groter of kleiner zijn.

Bel ons