Skip to main content

Goedkoop Multiplex Populieren Gegrond kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope multiplex populieren gegrond platen. De platen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit multiplex populieren gegrond in ons houten platen assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Multiplex Populieren Gegrond

Multiplex plaat populieren gegrond 9mm 122x244

Nette multiplex populieren gegrond platen 9mm met een afmeting van 122x244. Deze platen zijn gegrond maar niet ideaal voor buitengebruik. Dit komt door de populieren binnenlaag. Deze platen worden meestal gebruikt voor binnen afwerkingen.

Bel ons
Multiplex Populieren Gegrond

Multiplex plaat populieren gegrond 12mm 122x244

Nette multiplex populieren gegrond platen 12mm met een afmeting van 122x244. Deze platen zijn gegrond maar niet ideaal voor buitengebruik. Dit komt door de populieren binnenlaag. Deze platen worden meestal gebruikt voor binnen afwerkingen.

Bel ons
Multiplex Populieren Gegrond

Multiplex plaat populieren gegrond 18mm 122x244

Nette multiplex populieren gegrond platen 18mm met een afmeting van 122x244. Deze platen zijn gegrond maar niet ideaal voor buitengebruik. Dit komt door de populieren binnenlaag. Deze platen worden meestal gebruikt voor binnen afwerkingen.

Bel ons