Goedkoop Hardhouten Planken kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope hardhouten planken. De planken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit hardhouten planken in ons hardhout assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Hardhouten Planken

Hardhout plank 0,6x10cm

Hardhout plank 6x100mm (0,6x10cm). Mooie fijn gezaagde planken van 0,6x10cm. Deze planken worden meestal gebruikt voor het maken van beschoeiingen.

Bel ons
Hardhouten Planken

Hardhout plank tata 2,8x14,5cm

Hardhout plank tata 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze planken zijn allemaal geschaafd en voorzijn van ronde afwerk kantjes. Deze planken gebruiken ze meestal als afscheiding van een wei, schutting poort of boeiboorden.

Bel ons
Hardhouten Planken

Hardhout damwandplank 3x18,5cm

Hardhouten vlonderplanken 30x185mm (3x18,5cm). Deze planken zijn voorzien van veer en groef en zijn daardoor ideaal om een trailerbodem dicht te maken of als damwand.

Bel ons
Hardhouten planken

Hardhouten vlonderplank keruing 2,8x14,5

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x145mm (2,8x14,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons
Hardhouten planken

Hardhouten vlonderplank keruing 2,8x18,5

Hardhouten vlonderplanken keruing met een fijne ribbel 28x185mm (2,8x18,5cm). Deze vlonderplanken zijn geschaafd met een fijne ribbel erin. Door deze fijne ribbel heeft u nog steeds grip op de planken en zijn ze makkelijker te onderhouden. Hardhouten vlonderplanken worden meestal gebruikt bij veranda’s, terrassen of overkappen waarbij de vlonder iets meer in het weer ligt.

Bel ons