Goedkoop Dakpanplaten kopen?

Van Engeland de Groot heeft een groot assortiment goedkope dakpanplaten. De dakpanplaten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in elke hoeveelheid te bestellen. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Op deze pagina hebben wij onze maten voor u uiteengezet.

Heeft u een vraag over een van onze hoge kwaliteit dakpanplaten in ons dakbedekking assortiment? Bel ons gerust en wij beantwoorden elke vraag voor u.

Dakpanplaten

Dakpanplaten glad zwart

Mooie voorraad nieuwe dakpanplaten glad zwart. Deze platen hebben een werkende breedte van 1,10 meter. De pannen hebben een lengte van 35 cm waardoor de platen bijna altijd wel passen. De dakpanplaten moeten net als bij een gewoon pannendak onder elke pan ondersteund worden. Dakpanplaten worden meestal toegepast als vervanging van dakpannen of dakleer.

Bel ons
Dakpanplaten

Dakpanplaten mat zwart

Mooie voorraad nieuwe dakpanplaten mat zwart. Deze platen hebben een werkende breedte van 1,10 meter. De pannen hebben een lengte van 35 cm waardoor de platen bijna altijd wel passen. De dakpanplaten moeten net als bij een gewoon pannendak onder elke pan ondersteund worden. Dakpanplaten worden meestal toegepast als vervanging van dakpannen of dakleer.

Bel ons
Dakpanplaten

Windveren

grote voorraad windveren. Wij hebben windveren liggen op een lengte van 3 meter in het antraciet en mat zwart. Deze windveren zijn speciaal gemaakt voor de dakpanplaten, dit komt omdat de windveren een naar binnen gezet randje hebben waardoor ze mooi in de pan vallen. Aan de buitenkant hebben de windveren een naar buitengezet randje zodat het water niet langs de muur af drupt.

Bel ons
Dakpanplaten

Nokken

Grote voorraad rechte nokken. Deze nokken hebben een standaard lengte van 3 meter. De nokken zijn voorzien van 2 omgezette randjes voor een nette en stevigere afwerking.

Bel ons
Dakpanplaten

Ronde nokken

Op bestelling kunnen wij ronde nokken voor de dakpanplaten laten maken.

Bel ons